Laden Evenementen

Padel: NPB100 toernooi

Van 19 t/m 121 juli organiseert Racket Centrum Houten in samenwerking met Padel Academy Transition een NPB100 toernooi. Net als vorig jaar maken we er weer met zn allen een mooi padelweekend van.

NPB100 RCHouten is onderdeel van het toernooicircuit van de Nederlandse Padel Bond. Er kunnen punten verdiend worden voor de Nederlandse ranglijst.

Deelname aan een NPB toernooi is alleen voor NPB leden. Wanneer je nog geen lid bent, kan je voor aanvang van het toernooi lid worden om alsnog mee te doen. Voor meer info over lid worden van de NPB klikhier. Mocht je hierover nog vragen hebben mail dan naar info@padel-transition.com.

Er wordt gespeeld in de volgende categorien:

  • Herendubbel 1e klasse
  • Herendubbel 2e klasse
  • Herendubbel 3e klasse
  • Damesdubbel Hoofdklasse
  • Damesdubbel 1e klasse

Twijfel je over in welke categorie je moet inschrijven stuur een mail naar info@padel-transition.com.

Er wordt in principe gespeeld met afvalschema met consolidatieschema. Dat betekent, wanneer je wint ga je een ronde verder. Verlies je in de 1e ronde dan wordt je overgeplaatst naar de consolidatieschema(verliezersronde) en deze is ook weer een afvalschema. Je bent gegarandeerd van het spelen van 2 partijen. Bij te weinig deelnemers kan er in een poule gespeeld worden.

We starten op vrijdagavond vanaf 19.00u, zaterdag vanaf 9.00-21.00 uur en zondag vanaf 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur. Je ontvangt bericht wanneer je 1e wedstrijd is en na afloop hoor je wanneer je volgende wedstrijd is. Heb je je 2e wedstrijd verloren, dan lig je uit het toernooi.

Zondag worden alle finale partijen gespeeld.

De inschrijving voor het toernooi verloopt via het racketsport platform Setteo www.setteo.com. Om in te schrijven moet je een profiel aanmaken in Setteo. Ga naar Toernooien, bij Filteren type je RCHouten in. klik op juli en het toernooi komt tevoorschijn. Kies de categorie waarin je wilt deelnemen en schrijf in. De sluitingsdatum is op 10 juli.