Belangrijk: Corona (1) mededeling

BELANGRIJKE MEDEDELING

Naar aanleiding van de persconferentie betreffende de nieuwe geadviseerde maatregelen en ons contact met het RIVM rondom het Coronavirus (Covid-19) komen we met de volgende mededelingen en maatregelen:

Racket Centrum Houten blijft vooralsnog geopend, maar we verzoeken dringend niet te komen als u één van de symptomen heeft als verkouden, hoesten, keelpijn, verhoging en/of koorts en/of binnen de risicogroep valt.

Het blijft uw eigen verantwoordelijkheid om wel of niet naar Racket Centrum Houten te komen. We gaan ervan uit dat iedereen meewerkt aan de voorgeschreven maatregelen vanuit de overheid

Als sporter kunt u zelf ook meehelpen om het besmettingsgevaar te verminderen. Was daarom regelmatig uw handen, gebruik papieren zakdoeken.

Ga je squashen? Veeg dan niet je bezweette hand af aan de (glazen) wanden van de squashbaan

Vooralsnog zijn er geen wijzigingen in onze openingstijden en beschikbare faciliteiten. De padel-, tennis- en squashbanen blijven beschikbaar.


Overige maatregelen door Racket Centrum Houten

Er worden extra schoonmaak momenten door onze medewerkers, met bacterie-en virus dodend middel ingepland. Hierbij zal extra worden gelet op contactplekken, zoals deurklinken etc.

Squash competitie en activiteiten
De SBN heeft alle squash activiteiten t/m 31 maart geannuleerd, zoals competitie, NK, Eye/Dunlop Toernooien circuit. Tevens geldt het advies om club evenementen te annuleren, hierbij zal de spinningmarathon van zondag 15 maart en de Zwolse clubkampioenschappen van 27/28 maart worden uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum. Wij betreuren dat deze evenementen op dit moment geen doorgang kunnen vinden, maar willen benadrukken dat de gezondheid van onze leden en medewerkers altijd op de eerst plek staat. Na 31 maart zullen er wellicht vernieuwde richtlijnen zijn, maar hou onze website en social media in de gaten voor de laatste updates.

Het RCH Team