Boktober

Oktober = bokbieren maand

In oktober schenken wij heerlijke bokbieren van de tap. Proef ze nu!

Brugse Bok
Deze bok (6,5%) wordt gebrouwen met geroosterde moutsoorten en heeft een kastanjebruine kleur met stevige schuimkraag. Kruidigheid en donker fruit typeren het aroma. De smaakbeleving wordt gekarakteriseerd door een lichte bitterheid met toetsen van karamel en rozijn.

Brand Dubbelbock
Brand Dubbelbock (7,5%) dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft Dubbelbock een prachtige, robijnrode kleur. Brand Dubbelbock is door zijn krachtige, moutige karakter een echt herfstbier.

La Chouffe Bok
Chouffe Bok (6,66%) is een seizoensbier dat speciaal voor de Nederlandse drinker wordt gebrouwen. La Chouffe Bok heeft een volle smaak met op het einde een bitter tintje.

Texelse Bock
De brouwers gebruiken uitlsuitend natuurlijke grondstoffen zoals Texelse gerstemout, hop en gist. Texelse Bock (7%) wordt lang gelagerd. Door deze periode van totale rust in het rijpingsproces, wordt de smaak van het bier verdiept en geïntensiveerd.

Amstel Bock
Amstel Bock (7,0%) is een stevig, mild zoet bockbier met de geur van donker fruit en hinten karamel. De specifieke herfstachtige tint is het resultaat van speciale, donkergekleurde moutsoorten. Dit speciaalbier drink je het beste uit een Bock-glas – om binnen bij de open haard te genieten, na een stevige herfstwandeling of bij het laatste zonnetje op een terras.