Fysio Vandaag

Nieuwe samenwerking Racketcentrum Houten met FysioVandaag

FysioVandaag verhuist 1 januari naar het oude PostNL-gebouw, tegenover Racketcentrum Houten. Door de verhuizing hebben we een grote trainingsruimte waarin we in alle rust met klanten kunnen revalideren, bijvoorbeeld na een operatie.

FysioVandaag richt zich op de behandeling van klachten aan spieren en gewrichten, zoals de schouder en de wervelkolom. Leonie van der Starre en Frank Robertz zijn dan ook gespecialiseerd in schouderklachten en lid van schoudernetwerk Midden Nederland. We werken daarbij samen met orthopeden van het Antoniusziekenhuis in Leidsche Rijn/ Nieuwegein en sportartsen van het UMC Utrecht. U kunt bij ons ook terecht voor manuele therapie, bekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.

FysioVandaag is een innovatieve praktijk en biedt als enige praktijk in Houten Flywheeltraining aan voor de behandeling van peesproblematiek en kraakbeenklachten in bijvoorbeeld de knieschijven. Daarnaast passen we Shockwave al jaren succesvol toe voor de behandeling van peesklachten in bijvoorbeeld schouders en hakken. Ook maken we gebruik van echografie om uw de kwaliteit van de pees nog beter in kaart te kunnen brengen.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Racketcentrum Houten. Voor u heeft dit verschillende voordelen:

  • Snelle blessurebehandeling voor klanten van het Racketcentrum door avondopenstelling tot 21.30 uur.
  • Deskundige begeleiding bij eventuele blessures en korte lijnen met bijvoorbeeld trainers en coaches.
  • Gratis inloopspreekuur maandag t/m donderdag om 21.30 uur en vrijdag om 16.30 uur.
  • Gratis echo voor klanten van het Racketcentrum.

Ook zult u ons maandelijks terug zien in de nieuwsbrief van het Racketcentrum waarin we u informeren over blessures en de preventie daarvan.

Wij nodigen u graag uit om eens binnen te lopen of een afspraak te maken via onze website www.fysiovandaag.nl via de button “online agenda”. U kunt ook een telefonische afspraak maken op 030-6361687.

Team FysioVandaag

Wanda, Leonie, Sandra, Michiel, Thymen, Jeroen, Hans en Frank