Ons team

Marijn

Marijn Koot

Na een carrière als fysiotherapeut, productspecialist en account manager bij Nike sportartikelen heeft Marijn zijn passie gevonden bij het Racketcentrum Houten. Marijn heeft in december 2004 het Racketcentrum Houten gekocht van de eerste eigenaar die het centrum in 1988 heeft laten bouwen. Na een modernisering in 2005 was er in 2007 weer een verbouwing noodzakelijk na een brand die een groot gedeelte van de horeca verwoest had. Deze verbouwing heeft het Racketcentrum Houten gemaakt tot het huidige moderne en sfeervolle complex. Marijn is een ondernemer van deze tijd, ontwikkelt het beleid en heeft een hands on management stijl. Zijn doorzettingsvermogen, positieve instelling en passie voor mens en sport vormen een ideale combinatie. De afgelopen 10 jaar heeft hij het Racketcentrum op de kaart gezet, zowel in Houten en omgeving als landelijk. Naast zijn rol als ondernemer is Marijn ook actief als gediplomeerd trainer/coach voor de squashteams. Bovendien speelt hij competitie in het eerste herenteam. Ook tennist hij regelmatig bij Tennisclub Houten. Marijn heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het mentale aspect van de sport, met de focus op squash en tennis. Een sportman en een ondernemer pur sang!

Naamloos-2

Charmayne Girrel

Ik ben Charmayne 25 jaar en een gezelligheidsmens die niet graag om dingen heen draait. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch en werk ik sinds september 2015 bij het Racket Centrum Houten. Wat ik zo leuk vind aan het Racketcentrum is de fijne werksfeer en dat ondanks het feit dat de collega’s zo verschillen, we een goed team vormen met zijn allen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

daisy

Daisy Stoelers

Daisy is 28 jaar en werkt sinds juli 2015 bij het Racket Centrum Houten. Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt heeft Daisy een nieuwe uitdaging gevonden bij het Racketcentrum.  Daisy is een spontane gezellige meid die wel van een praatje houdt. Bootcampen is een van de hobby´s die Daisy graag in haar vrije tijd doet.

Hans

Hans van den Berg

Hans van de Berg is de groundsman van het Racketcentrum. Hij zorgt ervoor dat alle tennis- en squashbanen er perfect bij liggen.
Groene vingers heeft hij ook, al het groen op en rond het Racketcentrum wordt onderhouden door Hans. Tevens zorgt Hans ervoor dat alles op technische installatie’s goed onderhouden worden en optimaal functioneren. Heb je een vraag over onze banen, dan is Hans de man die je zoekt. 

Iris Kruisweg

Iris, 25 lentes jong, is een fanatieke voetbalster en in haar vrije tijd vaak te vinden op de velden bij SV Houten. Afgelopen zomer is Iris bij ons begonnen en ze heeft haar draai goed gevonden. Ze doet haar werk met veel plezier en vindt het vooral leuk om de verscheidenheid aan gasten een prettig verblijf bij het RCH te bezorgen.


Jeske

 

Jeske Melinga

Jeske Melinga werkt zeven jaar bij het Racketcentrum. Zij gaat met plezier naar werk toe en vindt het team waarin zij werkt erg leuk. Haar ambitie is om over een aantal jaar zelf een horecaonderneming te starten. Jeske is lid van Tennisclub Houten en in de zomer regelmatig te bewonderen op een van de gravelbanen van het Racketcentrum.


Nicky van Dam

Nicky, terug van weggeweest. De goedlachse Nicky van 19 jaar heeft net haar VWO afgerond. Dit jaar heeft Nicky een tussenjaar, waarin ze naast haar werk bij het RCH ook graag muziek maakt met haar band. Op zoek naar leuke live muziek? Vraag Nicky & Joris.

nienke

Nienke Steenbergen

Nienke is 20 jaar oud en is net begonnen met een nieuwe studie in Breda, economie en toerisme. Sinds februari is ze het team komen versterken. Nienke is enthousiast, sociaal en klantvriendelijk. Naast werk is ze regelmatig te vinden in de sportschool en doet ze leuke dingen met vriendinnen.


Sanne Veldkamp

Onze jongste aanwinst. De 16 jarige Sanne zit in het examenjaar van de HAVO. Na de afronding van haar middelbare school wil de sportieve Sanne de opleiding sportkunde gaan volgen om daarmee aan het werk te gaan als sportcoach. Iedere vrijdagavond kun je Sanne bewonderen op de tennisbaan bij het RCH. Laat je betoveren door Sanne haar lach en enthousiasme.


Tim

Tim van Eijkelenborg

Overdag verblijft Tim van Eijkelenborg in de stoffige archieven, maar ’s avonds staat hij sinds 2011 achter de bar klaar voor een hapje, drankje en een praatje. Of het nu gaat over de ontstaansgeschiedenis van bier, de juiste bespanning in een racket of de huidige stand van zaken op het internationale politieke toneel, met zijn brede interesse weet Tim de gasten een welkom gevoel te geven.

Ivan Hogervorst

Ivan werkt sinds mei bij het Racket Centrum Houten. Ivan is 21 jaar oud en houdt van een balletje trappen en slaan. Hij staat bij het RCH achter de bar en beheert inmiddels ook de shop. Je kunt bij hem terecht voor advies over rackets, bespanningen,schoenen en andere zaken die betrekking hebben tot de shop. Hij maakt ook graag tijd voor een gezellig praatje.