Ons team

Marijn

Marijn Koot

Na een carrière als fysiotherapeut, productspecialist en account manager bij Nike sportartikelen heeft Marijn zijn passie gevonden bij het Racketcentrum Houten. Marijn heeft in december 2004 het Racketcentrum Houten gekocht van de eerste eigenaar die het centrum in 1988 heeft laten bouwen. Na een modernisering in 2005 was er in 2007 weer een verbouwing noodzakelijk na een brand die een groot gedeelte van de horeca verwoest had. Deze verbouwing heeft het Racketcentrum Houten gemaakt tot het huidige moderne en sfeervolle complex. Marijn is een ondernemer van deze tijd, ontwikkelt het beleid en heeft een hands on management stijl. Zijn doorzettingsvermogen, positieve instelling en passie voor mens en sport vormen een ideale combinatie. De afgelopen 15 jaar heeft hij het Racketcentrum op de kaart gezet, zowel in Houten en omgeving als landelijk. Naast zijn rol als ondernemer is Marijn ook actief als gediplomeerd trainer/coach voor de squashteams. Bovendien speelt hij competitie in het eerste herenteam. Ook speelt hij regelmatig padel. Marijn heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het mentale aspect van de sport, met de focus op squash en padel. Een sportman en een ondernemer pur sang!

Iris Kruisweg

Iris, 27 lentes jong, is een fanatieke voetbalster en in haar vrije tijd vaak te vinden op de velden bij SV Houten. Ze doet haar werk met veel plezier en vindt het vooral leuk om de verscheidenheid aan gasten een prettig verblijf bij het RCH te bezorgen.

Ivan Hogervorst

Ivan is 24 jaar oud en houdt van een balletje trappen en slaan. Overdag is hij te vinden op de kinderopvang waar hij werkzaam is. In de avonduren maakt hij graag tijd vrij voor een gezellig praatje bij RCH. 

 

Danielle van Mil

Danielle is 23 jaar oud en recentelijk afgestudeerd van haar studie Engelse taal en cultuur. Ze houdt erg van sporten, voornamelijk windsurfen en zeilen, maar ook van yoga en hardlopen. Ze is nog geen held met racketsporten maar ook dit zal ze uiteraard gaan proberen! Ze is altijd in voor een praatje en kijkt er naar uit om iedereen te leren kennen.

Ina Hollemans

Ina is 47 jaar oud en moeder van 3 schatten van 18, 16 en 15. Ze houdt van fitness, wandelen en zwemmen. Ze gaat ook graag naar het theater, festivals en musea. Ook vind ze het heerlijk om thuis met een boek op de bank te zitten. Ze maakt graag een praatje met de gasten en vind het erg gezellig bij het Racket Centrum. Ze kijkt er naar uit om iedereen te leren kennen en van lekker eten en drinken te voorzien.

Charlotte Leferink

Charlotte werkt sinds 1 november bij Racket Centrum Houten. Ze is 65 jaar geleden geboren in Voorhout. In haar vrije tijd tennist ze bij de doordraaiers en ze is lid van de fietsclub Houten. Die op vrijdag fietstochten maken. Ook laat ze 3 hondjes van haar vriendinnen, die slecht lopen, uit.

Veronika Morozin

Veronika, 25 jaar oud, komt uit Kroatie. Nadat ze haar opleiding voor gastvrijheid en toerisme heeft afgerond, kwam ze in oktober 2015 in Nederland wonen. Sindsdien heeft ze haar staatsexamen Nederlands behaald en werkt ze nog steeds vol enthousiasme aan haar Nederlands. Ze is een mensen- en dierenliefhebber, altijd blij om te socializen met andere mensen.

 

Niek Vial

Niek, 17 jaar oud en staat bekend als een vrolijke, sportieve en actieve jongen. Hij hockeyt graag en geeft hockeytrainingen aan jongste jeugd.

Colin Dijkman

Colin Dijkman, 21 jaar oud en vierdejaarsstudent toegepaste psychologie in Deventer. Hij maakt en luistert het liefst de hele dag muziek. Naast studie, werk en muziek voetbalt Colin bij S.V. Houten. Hij houdt van mensen en dieren en is altijd in voor een goed gesprek.

Jara Boer

Jara is 16 jaar, woont in Houten, zit op het Cals College in Nieuwegein en heeft sinds haar zesde één missie: kinderarts worden.
Jara hockeyt graag en vindt het super leuk om af en toe een potje te tennissen.
Jara is meestal op de donderdagavond achter de bar te vinden om de gasten van een drankje en een hapje te voorzien.

Rajco van Wijk

Rajco is 26 jaar, heeft veel passie voor de horeca en heeft ook heel zijn leven in de horeca gewerkt zowel in Nederland als op verschillende plekken in het buitenland. Hij woont in Houten en is ook regelmatig te vinden op de squashbaan. In zijn vrije tijd zie je hem regelmatig achter de BBQ staan voor het bereiden van de lekkerste stukken vlees en vis.

Jadi van Straten

Dit is Jadi, ze is 19 jaar oud. Ze volgt de studie International Business en werkt al enige tijd met veel plezier in de horeca. In haar vrije tijd vind ze het leuk om naar de sportschool te gaan of op pad te gaan naar een leuke stad. Ze kijkt er naar uit om iedereen te leren kennen en hen te voorzien van iets lekkers.