Ons team

We zijn per direct op zoek naar nieuwe, sportieve horeca collega’s voor s’avonds doordeweeks en overdag in het weekend. Kom jij ons sportieve team versterken?

 

 

Stuur een email naar:info@racketcentrumhouten.nl

of bel: 030 637 85 77

Het RCH team

 

Marijn

Marijn Koot

Na een carrière als fysiotherapeut, productspecialist en account manager bij Nike sportartikelen heeft Marijn zijn passie gevonden bij het Racketcentrum Houten. Marijn heeft in december 2004 het Racketcentrum Houten gekocht van de eerste eigenaar die het centrum in 1988 heeft laten bouwen. Na een modernisering in 2005 was er in 2007 weer een verbouwing noodzakelijk na een brand die een groot gedeelte van de horeca verwoest had. Deze verbouwing heeft het Racketcentrum Houten gemaakt tot het huidige moderne en sfeervolle complex. Marijn is een ondernemer van deze tijd, ontwikkelt het beleid en heeft een hands on management stijl. Zijn doorzettingsvermogen, positieve instelling en passie voor mens en sport vormen een ideale combinatie. De afgelopen 10 jaar heeft hij het Racketcentrum op de kaart gezet, zowel in Houten en omgeving als landelijk. Naast zijn rol als ondernemer is Marijn ook actief als gediplomeerd trainer/coach voor de squashteams. Bovendien speelt hij competitie in het eerste herenteam. Ook tennist hij regelmatig bij Tennisclub Houten. Marijn heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het mentale aspect van de sport, met de focus op squash en tennis. Een sportman en een ondernemer pur sang!

Iris Kruisweg

Iris, 26 lentes jong, is een fanatieke voetbalster en in haar vrije tijd vaak te vinden op de velden bij SV Houten. Ze doet haar werk met veel plezier en vindt het vooral leuk om de verscheidenheid aan gasten een prettig verblijf bij het RCH te bezorgen.

Ivan Hogervorst

Ivan werkt sinds mei bij het Racket Centrum Houten. Ivan is 22 jaar oud en houdt van een balletje trappen en slaan. Hij staat bij het RCH achter de bar en beheert inmiddels ook de shop. Je kunt bij hem terecht voor advies over rackets, bespanningen, schoenen en andere zaken die betrekking hebben tot de shop. Hij maakt ook graag tijd voor een gezellig praatje

Gwen Zuthof

Gwen is 22 jaar, student in Utrecht en werkt sinds februari 2018 bij het Racket Centrum Houten. In haar vrije tijd sport ze graag, onder andere paardrijden, kickboksen en tennis. Haar werk doet ze altijd met veel plezier en ze kijkt ernaar uit om alle gasten van het RCH te leren kennen.

Luke Fokker

Luke werkt sinds augustus bij het Racket Centrum Houten. Hij is 20 jaar oud en woont in Houten. Hij studeert Business Administration aan de UvA. Naast studie en werk voetbalt Luke bij Delta Sports en tennist hij af en toe.

Isa Hoek

Isa is 18 jaar oud, woont in Houten en werkt sinds september 2018 bij het Racket Centrum Houten. Isa is een vrolijke, sportieve dame en dit jaar begonnen met de studie Communicatiewetenschap in Amsterdam. Isa heeft lang gehockeyd en getennist. Ze staat te poppelen om je van een drankje en hapje te voorzien.

 

Daan Beijer Veenman

Daan is 22 jaar oud, woont in Werkhoven en werkt sinds december bij RCH, Hij heeft in september zijn Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond. Nu doet hij een opleiding tot personal trainer. Hij houdt veel van sporten en heeft ook een aantal jaar getennist. Hij kijkt er naar uit om de gasten te ontmoeten en te ze te voorzien van een hapje en een drankje.