Ons team

We zijn per direct op zoek naar nieuwe, sportieve horeca collega’s voor s’avonds doordeweeks en overdag in het weekend. Kom jij ons sportieve team versterken?

 

 

Stuur een email naar:info@racketcentrumhouten.nl

of bel: 030 637 85 77

Het RCH team

 

Marijn

Marijn Koot

Na een carrière als fysiotherapeut, productspecialist en account manager bij Nike sportartikelen heeft Marijn zijn passie gevonden bij het Racketcentrum Houten. Marijn heeft in december 2004 het Racketcentrum Houten gekocht van de eerste eigenaar die het centrum in 1988 heeft laten bouwen. Na een modernisering in 2005 was er in 2007 weer een verbouwing noodzakelijk na een brand die een groot gedeelte van de horeca verwoest had. Deze verbouwing heeft het Racketcentrum Houten gemaakt tot het huidige moderne en sfeervolle complex. Marijn is een ondernemer van deze tijd, ontwikkelt het beleid en heeft een hands on management stijl. Zijn doorzettingsvermogen, positieve instelling en passie voor mens en sport vormen een ideale combinatie. De afgelopen 10 jaar heeft hij het Racketcentrum op de kaart gezet, zowel in Houten en omgeving als landelijk. Naast zijn rol als ondernemer is Marijn ook actief als gediplomeerd trainer/coach voor de squashteams. Bovendien speelt hij competitie in het eerste herenteam. Ook tennist hij regelmatig bij Tennisclub Houten. Marijn heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het mentale aspect van de sport, met de focus op squash en tennis. Een sportman en een ondernemer pur sang!

Iris Kruisweg

Iris, 26 lentes jong, is een fanatieke voetbalster en in haar vrije tijd vaak te vinden op de velden bij SV Houten. Ze doet haar werk met veel plezier en vindt het vooral leuk om de verscheidenheid aan gasten een prettig verblijf bij het RCH te bezorgen.

Ivan Hogervorst

Ivan werkt sinds mei bij het Racket Centrum Houten. Ivan is 22 jaar oud en houdt van een balletje trappen en slaan. Hij staat bij het RCH achter de bar en beheert inmiddels ook de shop. Je kunt bij hem terecht voor advies over rackets, bespanningen, schoenen en andere zaken die betrekking hebben tot de shop. Hij maakt ook graag tijd voor een gezellig praatje

Gwen Zuthof

Gwen is 22 jaar, student in Utrecht en werkt sinds februari 2018 bij het Racket Centrum Houten. In haar vrije tijd sport ze graag, onder andere paardrijden, kickboksen en tennis. Haar werk doet ze altijd met veel plezier en ze kijkt ernaar uit om alle gasten van het RCH te leren kennen.

Bibi van Leeuwen

Bibi is 18 jaar oud en op dit moment student aan de kunstacademie in Den Bosch. Afgelopen jaar heeft ze haar havo diploma gehaald en is ze een illustratie/animatiestudie gaan volgen om haar creativiteit te laten stralen. Ze vind het ontzettend leuk om sociaal bezig te kunnen zijn en te communiceren met anderen. In haar vrije tijd heeft ze bijna altijd wel een potlood en schetsboek bij de hand, of is ze te vinden op het hockeyveld.

Luke Fokker

Luke werkt sinds augustus bij het Racket Centrum Houten. Hij is 20 jaar oud en woont in Houten. Hij studeert Business Administration aan de UvA. Naast studie en werk voetbalt Luke bij Delta Sports en tennist hij af en toe.

Monique van Veenendaal

Monique is 39 jaar jong, geboren in Alkmaar en sinds 17 jaar woonachtig in Vianen.
Ze heeft een zoon Sem van 10 jaar. Haar hobby’s zijn leuke dingen ondernemen met haar zoon, zoals naar de bioscoop, naar het strand en spelletjes doen.Verder vind ze het leuk om te wandelen in de buitenlucht, uit eten te gaan met vriendinnen, shoppen, lezen en nieuwe mensen leren kennen. Ze kijkt er naar uit om de gasten bij het Racket Centrum Houten te leren kennen.

Isa Hoek

Isa is 18 jaar oud, woont in Houten en werkt sinds september 2018 bij het Racket Centrum Houten. Isa is een vrolijke, sportieve dame en dit jaar begonnen met de studie Communicatiewetenschap in Amsterdam. Isa heeft lang gehockeyd en getennist. Ze staat te poppelen om je van een drankje en hapje te voorzien.