Competitie teams

Wij zijn met vier teams vertegenwoordigd in de SBN Squashcompetitie. De sfeer proeven? Onze teams spelen op vrijdagavond. Meespelen in de competitie? Dat kan! De competitie loopt van september tot en met maart. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@racketcentrumhouten.nl.

De sponsor van onze competitieteams is TOP Result Groep, partner voor op maat gemaakte training, coaching en advies op het gebied van interne en externe communicatie. Voor meer informatie: www.topresultgroep.nl


Heren 1

Staand van links naar rechts (voor de kijkers) Bert de With (teamcaptain), Jacco Branderhorst, Allard Berends, Bjorn Froon en Menno Boekhorst.
Zittend van links naar recht: Robbert-Jan Koot & Marijn Koot (geen familie).


Heren 2

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is RCH-TRG-heren-2-2019-2020-3.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is RCH-TRG-heren-2-2019-2020-2.jpg

Rene Sanders (teamcaptain), Niek de Hoog, Danny Michies (in zijn favoriete shirt), Cris Mul, Onno van der Poel ((NH?), Camiel Berkhof, Jesper Eck van der Sluis (nieuwe aanwinst).


Heren 3

Foto volgt

Bastiaan Reijmerink, Casper Roelofs, Dayan Bekkers (teamcaptain), Jochem van Soest, Pim Vrijmoeth, Remco Smits, Tim de Bruin.


Heren 4

Foto volgt

Dayan Bekkers (teamcaptain), Dennis Schenk, Fedor Gassner, Han Mulder, Jeoren Wildt, Rick de Graaf, Sander Hagemans, Thijs van Rosmalen.